1746 بازدید

شکر قهوه ای : مقایسه با شکر سفید – فواید و مضرات

brown sugar
امتیاز دهید

شکر قهوه ای از جمله تولیدات استراتژیک مطرح جهانی و از محصولاتی است که طیف وسیعی از مصرف کنندگان مختلف شامل مصارف خانگی، صنایع غذائی، صنایع داروسازی و غیره را در بر می گیرد. که هر کدام نیازمند محصولی با استانداردهای ویژه خود هستند.

شکر

نیشکری که از مزارع برداشت می‌شود، دارای مایع شیرینی می‌باشد.

در کارخانجات بعد از استخراج این ماده شیرین، کریستال‌هایی ایجاد می‌شود که شکر خام نام دارد.

این محصول که بعد از فیلتراسیون و شستشو با آب داغ به دست می‌آید، از ۹۶ درصد سوکروز تشکیل یافته است و تنها به عنوان منبعی از کربوهیدرات می‌باشد.

 

شکر قهوه ای

شكر قهوه ای قابل مصرف از یك تركیب ساكارز (شكرتصفیه شده) كه با مقادیری معین از ملاس به صورت لایه ای نازك برروی ذرات آن نشسته، تهیه شده است.

این فرآورده از نظر تجاری دارای طیف وسیعی از تنوع می باشد که شکر قهوه ای شماره ی ۱ با رنگ نسبتاً سفید تا شکر قهوه ای شماره ی ۱۵ (تیره ترین رنگ ) با رنگ قهوه ای تیره مشخص می گردد.

 

کالری کمتر

شکر قهوه‌ای کالری کمتری به نسبت شکر سفید دارد و در کنترل چاقی موثر می‌باشد.

بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، کربوهیدرات‌هایی چون برنج، جو و شکر در شکل غیر تصفیه‌شده آن ارزش تغذیه‌ای بالاتری دارند و به نظر می‌رسد شکر قهوه‌ای به نسبت شکر سفید مزایای بیشتری برای سلامتی داشته باشد.

لازم به ذکر است که میزان شیرینی شکر سفید و شکر قهوه‌ای مشابه است. پس می‌توان با خیال آسوده شکر قهوه‌ای را جایگزین شکر سفید در رژیم غذایی نمود.

 

brown sugar

 

ارزش غذائی شكر قهوه ای 

شکر قهوه ای حاوی املاح مفید کلسیم، منیزیم، سدیم و پتاسیم است.

صد گرم شکر قهوه ای حاوی حدود ۳۷۰ کالری است درحالی که در شکر سفید این مقدار به ۴۰۰ کالری می رسد.

با توجه به ساکارز و کالری کمتر در شکر قهوه ای(نسبت به شکر سفید ) مصرف آن توصیه می شود و طبیعت عصاره آن برای سلامت افراد مفید است.

 

brown sugar

 

شکر قهوه ای و پوست

ر برخی لوازم آرایشی معتبر از شکر قهوه ای استفاده می کنند.

شکر قهوه ای باعث کاهش ورم پوست می شود باعث مرطوب شدن پوست و همچنین از سلول های پوست در برابر رادیکال های آزاد دفاع می کند.

 

مضرات شکر قهوه ای

شکر قهوه ای ارجحیتی به شکر سفید ندارد

شیرینی باعث افزایش انرژی کودکان نمی شود

کالری شکر قهوه ای به نسبت سفید پایین است اما شکر «رژیمی نیست» بنابراین، این شیرینی ها فقط «کم کالری» است و مصرف آن برای افراد مبتلا به دیابت مناسب نیست.

 

روش های درمان اعتیاد به مواد قندی

خلاصه ▼
عنوان
شکر قهوه ای : مقایسه با شکر سفید - فواید و مضرات
توصیف
شکر قهوه ای از جمله تولیدات استراتژیک مطرح جهانی و از محصولاتی است که طیف وسیعی از مصرف کنندگان مختلف شامل مصارف خانگی، صنایع غذائی، صنایع داروسازی و غیره را در بر می گیرد. که هر کدام نیازمند محصولی با استانداردهای ویژه خود هستند.
نویسنده
منبع انتشار
http://spartasport.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوقمون متعلق به خودمونه . تازه تو باشگاه ام ، بعد تمرین وزنه هامونو سرجاش میذاریم 1397