بادام زمینی
بادام زمینی از خانواده ، نخود فرنگی و عدس است، گل های آن بر روی زمین و بادام ، در زیر زمین رشد میکند.
بادام زمینی نشان داده است که به دلیل داشتن نیاسین از مبتلاء شدن افراد به بیماری آلزایمر(فراموشی) جلوگیری مینماید.
روغن ان ، ملین و رفع کننده یبوست می باشد.
از نظر خواص، شبیه روغن زیتون می باشد.
یک واحد معادل ۲ قاشق این زیر مغذی است که تقریباً به اندازه انگشت شست شما است.
منبع بسیار خوبی از پتاسیم- اسید فولیک- نیاسین- اسید پانتوتنیک- فسفر- منیزیم- روی و ویتامینB1 می باشد.
کره این زیر مغذی منبع ویتامینB6- اسید فولیک- فسفر- منیزیم- روی و پتاسیم است
همچنین منبع بسیار خوب و عالی نیاسین می باشد.
طی یک مطالعه در یکی از دانشگاه های آمریکا،
اثرات رژیم غذایی حاوی این زیر مغذی و کره آن در کاهش کلسترول خون، با میانگین رژیم غذایی آمریکایی ها مقایسه شد.
نتایج نشان داد که خطر بیماری های قلبی با مصرف متناوب و مکرر آن ( هر بار به مقدار کم) کاهش می یابد.
از کره بادام زمینی و خواص آن بدانید
فایده مهم کره بادام زمینی این است که از چربی سالم بوجود آمده است.
کره آن حاوی چربی های اشباع نشده، مواد مغذی است که به کاهش سطوح کلسترول مضر و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی کمک میکند.
ترکیبات موجود در کره این زیر مغذی از تنگ شدن عروق پیشگیری میکند.